Psihoterapeut

Moja Misija

Bok! 

Ja sam Matea, magistra psihologije i edukantica transakcijske analize pod supervizijom.

Završila sam studij psihologijenaprednu edukaciju iz transakcijske analize – smjer psihoterapija. To su bila moja dva karijerna cilja, koja sam ostvarila kako bih mogla raditi ono što mi je želja još od osnovne škole. 

Psihoterapija… Toliko toga sam naučila o sebi i o ljudima općenito kroz fakultet, edukaciju, osobnu psihoterapiju i rad s klijentima. Moja misija je širiti sva ta saznanja, da što više ljudi zapravo otkrije sebe i živi bolji život. Zaista vjerujem da svatko može biti životni pobjednikZa to nikada nije kasno!

Prije samozapošljavanja, radila sam kao psiholog u MORH-u, odnosno u Zapovjedništvu specijalnih snaga. Za to vrijeme završila sam edukacije iz psihološkog savjetovanja i psiholoških kriznih intervencija.

Probudi životnog pobjednika u sebi

s kim ćeš razgovarati?

Moja Priča

Rođena sam u Zagrebu 1995. godine, a odrasla sam uz mamu, tatu i stariju sestru. Danas i dalje živim u Zagrebu, ali s partnerom i sinom. To je moja mala obitelj, moje najveće i najdraže postignuće 😊

Najviše me ispunjava to što mogu povezati karijeru i obitelj – sve što učim kroz posao istovremeno obogaćuje moj odnos s partnerom i pomaže mi u odgoju sina. Partnerski odnos i odnos s djecom mjesta su velikog rasta i razvoja, u kojima možemo istinski uživati ako smo otvoreni promjeni. 

Ono što mi je također jako važno i neodvojivo od mentalnog zdravlja je fizička aktivnost. Moja prva ljubav bila je boks, koji sam natjecateljski trenirala tijekom srednje škole. Nakon toga sam nekoliko godina trenirala CrossFit. To su sportovi u kojima sam stekla fizičku i mentalnu snagu, izgradila samopouzdanje i predivne odnose s drugima. Danas svaki radni dan započinjem treningom u teretani.

Što kažu Klijenti?

"Matea Jukić je bila moj svjetionik u najmračnijim trenucima. Njezina terapija mi je pomogla da razumijem i prevladam svoje strahove. Osjećam se jačom i emocionalno stabilnijom nego ikad prije. Hvala vam, Matea!"
Ana Novak
"Nakon više godina bračnih problema, supruga i ja odlučili smo potražiti pomoć. Mateina bračna terapija bila je ključna za našu obnovu. Osjećamo se kao da smo ponovno zaljubljeni. Toplo preporučujem Mateu."
Ivan Horvat
"Tinejdžerskih godina su prepune izazova i nisam znala kako se nositi s anksioznošću. Mateina terapija me naučila vještinama suočavanja i samopouzdanju. Sada se osjećam sigurnijom i spremnijom za budućnost."
Petra Kovač
Scroll to Top
Skip to content